تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: مهم‌ترین راهبرد دولت، رسیدگی به سفره‌های مردم باشد | وزیر صمت: ساماندهی بازار خودرو در دستورکار است

  • کد خبر: ۱۷۳۲۳۹
  • ۱۷ تير ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۰
آیت‌الله علم‌الهدی: مهم‌ترین راهبرد دولت، رسیدگی به سفره‌های مردم باشد | وزیر صمت: ساماندهی بازار خودرو در دستورکار است
نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی گفت: در برابر تحریم‌ها، سرمایه اصلی نظام، وجود عناصر مخلص و مبتکری است که در عرصه‌های مدیریتی، گره‌گشای کار مردم باشند و با خلاقیت خود، راه چاره برای نابسامانی‌های اقتصادی کشور بیندیشند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با عباس علی‌آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت که به میزبانی دفتر نماینده، ولی فقیه در استان خراسان رضوی برگزار شد، با تأکید بر ضرورت نظارت بر بازار برای تثبیت وضعیت معیشتی مردم اظهار کرد: مهم‌ترین راهبرد شما در وزارت صنعت، معدن و تجارت باید رسیدگی به سفره‌های مردم باشد. این موضوع در حوزه اختیارات شماست؛ آن هم در شرایطی که حتی اگر توسعه اقتصادی بیش از امروز نیز باشد، بازهم تا زمانی که مردم در سفره‌هایشان احساس نکنند، سود به حال هیچ‌کس نخواهد داشت.

وی افزود: از تنظیم بازار گرفته تا پیشگیری از سود‌های نامشروع سوداگران، همگی در حوزه اختیارات صنعت، معدن و تجارت تعریف می‌شود.

نماینده، ولی فقیه در استان خراسان رضوی با اشاره به آیه ۲۲ سوره مبارکه احزاب خاطرنشان کرد: در جریان جنگ خندق، زمانی که لشکر‌های بزرگی از کفار و مشرکین، مسلمانان را محاصره کرده بودند، قرآن کریم وضع حال مؤمنین را این‌گونه توصیف کرده که می‌گفتند «هذا ما وَعَدَنَا الله وَ رَسوله وَ صَدَقَ الله وَ رَسُوله» یعنی این وعده خدا و پیامبر او بوده که همه قوای کفر را در برابر ما متحد و همه را به یکباره به زانو درآورد تا قدرت اسلام ثابت شود. این وضع مشابهت زیادی با شرایط کنونی ما نیز دارد، زیرا امروز از طرف همه آن‌هایی که خود را ابرقدرت عالم می‌دانند، ایران اسلامی محاصره شده و در این شرایط، سرمایه اصلی نظام، وجود عناصر مخلص و مبتکری است که در عرصه‌های مدیریتی، گره‌گشای کار مردم باشند و با خلاقیت خود، راه چاره برای نابسامانی‌های اقتصادی کشور بیندیشند.

وی ادامه داد: همه آبرو و اعتبار نظام اسلامی به این است که پرچم امام زمان (عج) را در جهان پرفسق و گناه امروز به اهتزاز درآورده و از این جهت، همه مسئولیت و تکلیف شما نیز همین است که آبروی نظام را حفظ و امید مردم را برآورده کنید.

تمرکز بر رفع نارضایتی مردم در بازار خودرو

وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز در ابتدای این دیدار ضمن ارائه گزارشی از برنامه‎های خود برای نظارت بر بازار و سازماندهی حوزه خودرو تأکید کرد: نخستین راهبرد ما در وزارت صمت این بود که براساس اسناد بالادستی کشور، سخنان رهبر معظم انقلاب و ارتباط‌گیری بی‌واسطه و مستقیم ما با مردم، یک سند مهم تدوین کنیم تا برنامه جامع انتظارات و اهداف کوتاه‌مدت و میان‌مدت مشخص شود، زیرا باید گفت که تصمیم حساب‎نشده و دوره‌ای، به نتایج نامطلوب ختم می‌شود و همین مسائل هم تاکنون نارضایتی مردم را در برخی عرصه‌ها در پی داشته است.

وی تصریح کرد: در حوزه خودرو، مسلم است که مردم از شرایط موجود ناراضی هستند. بنده در نشست با صنعتگران هم تأکید کردم که ظرفیت‌های فوق‌العاده‌ای وجود دارد، اما عوامل مختلفی باعث شده تا امروز  به‌عنوان نمونه، قیمت معمولی‌ترین خودرو‌های داخلی از حد معقول بسیار بیشتر باشد.

وزیر صمت ابراز کرد: امروز ما افتخارآمیزترین مصنوعات ممکن را به کشور‌های مختلف و حتی کشور‌های اروپایی صادر می‌کنیم. مسئله صادرات توربین‌های گازی و ۲۰۰ کالای راهبردی به کشور‌های جهان در اوج تحریم‌ها، موضوعی است که نشان از ظرفیت صنایع ما دارد و در این شرایط، قیمت خودروی داخلی که به‌ناحق به ۳۰۰ میلیون تومان رسیده، امری نیست که برای ما و مردم قابل‌قبول باشد. وزارت صمت برای حل این مسئله برنامه‌ریزی دارد و امیدواریم تا در سایه هماهنگی با مجلس، این مهم محقق شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->